Αρχική Σελίδα

Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

, Trumony Aluminum Limited είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καθαρής υλικής λύσης αργιλίου στην αγορά. «Μέσω της ανακάλυψης και της δημιουργίας, να φέρει την αξία στους πελάτες» είναι η φιλοσοφία επιχείρησης. «Η επιμέλεια, πραγματική, συνεχίζει και η αμοιβαία βοήθεια» είναι ο πολιτισμός επιχείρησης.

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 0                                                                                                                

  NOW
 

Μέσω των ετών να αναπτυχθούμε, τώρα συμμετέχουμε ευρέως στη μεταφορά, ανταλλαγή θερμότητας, καλώδιο, συσκευασία, κατασκευή, ηλεκτρονική, προστασία του περιβάλλοντος και άλλοι τομείς, εκτός από την τρέχουσα παραγωγή μας, επίσης ενεργά αναπτύσσουμε τα νέα υλικά αργιλίου και ψάχνουμε για τις λύσεις πελατών που είναι καταλληλότερο για τις διαφορετικές βιομηχανίες για να ικανοποιήσει τις ακριβείς ανάγκες των πελατών.


Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 1       

Μερικές από τις αιτήσεις μας:

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 2                                                                                                ΜΕΛΛΟΝ

Ελπίζουμε μέσω της καθημερινής εργασίας μας, θα μπορούσαμε να προωθήσουμε την προστασία του περιβάλλοντος, να μειώσουμε τις κοινωνικές δαπάνες, να προωθήσουμε την αρμονία απασχόλησης και οικογενειών, κατά συνέπεια η αξία μας μπόρεσε επίσης να πραγματοποιηθεί.

 

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Καλωσορίζουμε τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο να επισκεφτούμε και να συζητήσουμε την επιχείρηση από κοινού. Ελπίζω ότι μπορούμε να σας συνοδεύσουμε κατά μήκος του τρόπου της ανάπτυξής μας.

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 4

Η ιστορία Trumony γράφει την ημέρα και την ημέρα από το προσωπικό μας και τους πελάτες μας. Καλωσορίστε για να μας ενώσετεΚίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 5

Παρέχοντας το σωστό υλικό αργιλίου και φέρτε την καινοτομία τεχνολογίας στο σταθερό έδαφος. Είμαστε πάντα στο δρόμο.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Trumony Aluminum Limited καθιερώνεται στο έτος 2006.Specialized στην παροχή του υλικού αργιλίου στο υλικό ανταλλαγής θερμότητας. Στο ίδιο χρόνο, μαζική παραγωγή που αρχίζει.

Μέσω έξω των ετών, Trumony στοχεύει πάντα για να φέρει την τεχνολογία στο έδαφος. Εμπιστοσύνη στην αρμονία, φροντίζουμε τι οι πελάτες μας φροντίζουν.

 
Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Trumony

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-150000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις