Αρχική Σελίδα

Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

, Trumony Aluminum Limited είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καθαρής υλικής λύσης αργιλίου στην αγορά. «Μέσω της ανακάλυψης και της δημιουργίας, να φέρει την αξία στους πελάτες» είναι η φιλοσοφία επιχείρησης. «Η επιμέλεια, πραγματική, συνεχίζει και η αμοιβαία βοήθεια» είναι ο πολιτισμός επιχείρησης.

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 0                                                                                                                

 

NOW

Μέσω των ετών να αναπτυχθούμε, τώρα συμμετέχουμε ευρέως στη μεταφορά, ανταλλαγή θερμότητας, καλώδιο, συσκευασία, κατασκευή, ηλεκτρονική, προστασία του περιβάλλοντος και άλλοι τομείς, εκτός από την τρέχουσα παραγωγή μας, επίσης ενεργά αναπτύσσουμε τα νέα υλικά αργιλίου και ψάχνουμε για τις λύσεις πελατών που είναι καταλληλότερο για τις διαφορετικές βιομηχανίες για να ικανοποιήσει τις ακριβείς ανάγκες των πελατών.

      

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Μερικές από τις αιτήσεις μας:

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 3                                                                                              

 

ΜΕΛΛΟΝ

Ελπίζουμε μέσω της καθημερινής εργασίας μας, θα μπορούσαμε να προωθήσουμε την προστασία του περιβάλλοντος, να μειώσουμε τις κοινωνικές δαπάνες, να προωθήσουμε την αρμονία απασχόλησης και οικογενειών, κατά συνέπεια η αξία μας μπόρεσε επίσης να πραγματοποιηθεί.

 

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 4

Καλωσορίζουμε τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο να επισκεφτούμε και να συζητήσουμε την επιχείρηση από κοινού. Ελπίζω ότι μπορούμε να σας συνοδεύσουμε κατά μήκος του τρόπου της ανάπτυξής μας.

 

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 5

Η ιστορία Trumony γράφει την ημέρα και την ημέρα από το προσωπικό μας και τους πελάτες μας. Καλωσορίστε για να μας ενώσετε

Κίνα Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ 6

 

Παρέχοντας το σωστό υλικό αργιλίου και φέρτε την καινοτομία τεχνολογίας στο σταθερό έδαφος. Είμαστε πάντα στο δρόμο.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Trumony Aluminum Limited καθιερώθηκε το 2006, με τις δεκαετίες πλούσιας εμπειρίας, Trumony παίρνει τη μεταφορά θερμότητας ως κύρια επιχείρηση του, που εστιάζει στην παροχή των βασικών υλικών και των τμημάτων αργιλίου για τη νέα θερμική διαχείριση ενεργειακών οχημάτων, και τη βιομηχανική μεταφορά θερμότητας.

 

Η έδρα Trumony είναι στην πόλη Suzhou και έχει 3 εργοστάσια στην πόλη Aning, την πόλη Hefei, την επαρχία Anhui, και την πόλη suzhou, επαρχία Jiangsu. Η αποστολή μας φέρνει την επιστήμη και την τεχνολογία στην πραγματικότητα. Το 2021, έχουμε καθιερώσει τη βαθιά συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong και Trumony Technology Limited, αφιερωνόμαστε στην Ε&Α στην υπερβολιή υψηλός θερμική αγώγιμη τεχνολογία στολισμάτων, εξαιρετικά-μαλακή τεχνολογία στολισμάτων θερμότητας αγώγιμη, υπερβολικά ελαφριά θερμική αγώγιμη τεχνολογία πηκτωμάτων.

 

Αυτήν την περίοδο, Trumony έχει εξαχθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και η απόδοση προϊόντων ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες προμήθειας πελατών. Στο μέλλον, Trumony είναι φιλόδοξο να παρέχει τις αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές λύσεις του.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Trumony

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-150000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις