Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Trumony Aluminum Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Ο όμιλος Trumony ιδρύθηκε το 2007. Με την ανάπτυξη πάνω από 10 ετών, τώρα Trumony είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Ειδικευμένη στην παραγωγή συστατικών θερμικής διαχείρισης μπαταριών,υλικό θερμικής διεπαφής , υλικό συγκόλλησης αλουμινίου και προφίλ εξάντλησης.

 

Η έδρα του ομίλου Trumony βρίσκεται στην πόλη Suzhou, συμπεριλαμβανομένων 4 εταιρειών Trumony Aluminum Limited (παραγωγός ελαφρών προϊόντων αλουμινίου ),Η Trumony Energy Limited (μέρη θερμικής διαχείρισης μπαταριών και κέντρο παραγωγής επεξεργασίας επιφάνειας), Τρουμόνι Τεχνολογία Εταιρεία (παρασκευαστής υλικών θερμικής διεπαφής) και Τρουμόνι Brazing Εταιρεία (κέντρο κατασκευής εξαρτημάτων).

 

Εμείς,Trumony δεσμευόμαστε να παρέχουμε καθαρή λύση υλικού αλουμινίου στην αγορά. "Μέσω της ανακάλυψης και της δημιουργίας, να προσφέρουμε αξία στους πελάτες" είναι η φιλοσοφία της εταιρείας.συνεχίζουν να εξερευνούν και να αλληλοβοηθούνται" είναι η κουλτούρα της εταιρείας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Trumony Aluminum Limited καθιερώθηκε το 2006, με τις δεκαετίες πλούσιας εμπειρίας, Trumony παίρνει τη μεταφορά θερμότητας ως κύρια επιχείρηση του, που εστιάζει στην παροχή των βασικών υλικών και των τμημάτων αργιλίου για τη νέα θερμική διαχείριση ενεργειακών οχημάτων, και τη βιομηχανική μεταφορά θερμότητας.

 

Η έδρα Trumony είναι στην πόλη Suzhou και έχει 3 εργοστάσια στην πόλη Aning, την πόλη Hefei, την επαρχία Anhui, και την πόλη suzhou, επαρχία Jiangsu. Η αποστολή μας φέρνει την επιστήμη και την τεχνολογία στην πραγματικότητα. Το 2021, έχουμε καθιερώσει τη βαθιά συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong και Trumony Technology Limited, αφιερωνόμαστε στην Ε&Α στην υπερβολιή υψηλός θερμική αγώγιμη τεχνολογία στολισμάτων, εξαιρετικά-μαλακή τεχνολογία στολισμάτων θερμότητας αγώγιμη, υπερβολικά ελαφριά θερμική αγώγιμη τεχνολογία πηκτωμάτων.

 

Αυτήν την περίοδο, Trumony έχει εξαχθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και η απόδοση προϊόντων ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες προμήθειας πελατών. Στο μέλλον, Trumony είναι φιλόδοξο να παρέχει τις αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές λύσεις του.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Trumony

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-150000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις