Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Trumony Aluminum Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Trumony Aluminum Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και την ευγένεια που μας δείξατε όταν επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο Trumony χθες. Τα εργοστάσια και οι εγκαταστάσεις της Trumony μας έδωσαν εμπιστοσύνη, και πιστεύουμε ότι η εταιρεία μας και η Trumony θα συνεργαστούν σε περισσότερα έργα και θα αναπτυχθούν μαζί.

—— Kim

Η τιμή είναι καλή, ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος. Εντυπωσιάζομαι έτσι από τα προϊόντα σας που όλα τους είναι σε έναν υψηλό - ποιότητα. Επιθυμήστε την επιχείρησή σας ακμάζουσα.

—— Peter

Οι ευχαριστίες για το χρόνο σας Tracy.I έχουν μάθει τα θετικά πράγματα λόγω σας, είστε μεγάλο πρόσωπο.

—— Lilla

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Tracy, είστε πάντα μεγάλοι.

—— Salmoon

Senesinde Trumony firması ile 2006 tanıștık. Kurulduğunu yeni daha tanıșmamızda İlk firmanın, insanlar olduğunu genç VE dinamik fark ettik. Το İlk kazandığımız το duygusu 13 bizi sonunda sene gördük ki yanıltmamıș. Firmalardan biri olan Trumony firması Uzak Doğu'nun Alüminy yurtdıșında ekibi του VE kadrosu Profesyonel yönetim ile rastlanabilecek

—— Murat Gunes

Δεδομένου ότι έχετε πει την οικονομία μετά από το lockdown πηγαίνετε αργά. Δεν έχουμε καμία ιδέα που θα είναι το μέλλον. Πολλοί οικονομολόγοι λένε ότι ο κόσμος αρχίζει μια νέα αλλαγμένη διαδικασία. Η οικονομία όπως ξέρουμε αυτό θα είναι όχι η ίδια στο μέλλον. Το σκέφτομαι επίσης. Εν τω μεταξύ μπορούμε μόνο να κάνουμε το καλύτερό μας. Ευχαριστίες για την υποστήριξή σας. Κάθε προσπάθειες, τώρα περισσότερο από πάντα

—— Μόνικα Belfiore

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής OEM / ODM Ε & Α
1 2 3 4 5 6 7
Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited

1 2 3 4 5 6
Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited

1 2 3 4
Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited

 • Γραμμή Παραγωγής
  Όνομα μηχανών παραγωγής Ποσότητα
  Υψηλός αντιστρέψιμος καυτός κυλώντας μύλος τέσσερα 1
  Υψηλός αμετάκλητος κρύος κυλώντας μύλος τέσσερα 4
  Ηλεκτρικός φούρνος ομογενοποίησης θέρμανσης 1
  Με γκάζι κάθετος ωθώντας φούρνος θέρμανσης πλινθωμάτων αργιλίου 1
  Ανοπτώντας φούρνος σπειρών αργιλίου αζώτου προστατευτικός 3
  Ανοπτώντας φούρνος σπειρών αργιλίου 5
  Ακρίβεια που σκίζει τη μηχανή 4
  Ισοπεδώνοντας καθαρίζοντας μηχανή έντασης 2
  Μετρητής πάχους ακτίνας X 4
  Μετρητής μορφής 2
  Μηχανή άλεσης 1
  Μονάδα συγκόλλησης 1
  Γέρνοντας λειώνοντας φούρνος 2
  Οριζόντιο σύνολο κουράς 1
  Διαμήκες σύνολο κουράς 4
  Οπισθοχωρώντας γραμμή 1

   

  Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Έχουμε δύο τμήματα συμβάσεων. Το κυλώντας τμήμα σχεδιαγράμματός μας έχει τις γραμμές ενός καυτού κυλίσματος, τέσσερις γραμμές κρύου κυλίσματος, οκτώ που σκίζουν και που μοιράζονται τις μηχανές, τον ανοπτώντας φούρνο πέντε και τις εκτατές ισοπεδώνοντας γραμμές ένα. Μπορούμε κυλώντας στο πάχος λ. 0.05mm και το μακροχρόνιο μέγιστο 11meters. Η ετήσια ικανότητά μας είναι 70000mts του φύλλου αλουμινίου αργιλίου και του φύλλου.

  Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Το τμήμα εξώθησής μας έχει τις πετώντας εγκαταστάσεις κραμάτων αλουμινίου, τις εγκαταστάσεις κατασκευής κύβων, τις εγκαταστάσεις εξώθησης, τις μηχανικές γυαλίζοντας εγκαταστάσεις, το εργοστάσιο επεξεργασίας μηχανών, το εργοστάσιο επεξεργασίας επιφάνειας (χρωματισμός οξείδωσης, ηλεκτροφορητικός ψεκασμός, ηλεκτροστατικός ψεκασμός) και άλλα εργοστάσια, ετήσια ικανότητα παραγωγής των σχεδιαγραμμάτων αλουμινίου μέχρι 80.000 τόνοι, τελειώνοντας την ικανότητα μέχρι 20.000 τόνοι. Ο εξωθητής 30 γραμμές, περιφερειακός κύκλος μπορεί να επιτύχει 1000mm. Ο κύριος εξοπλισμός λήξης περιλαμβάνει 80 διατρήσεις, 40 μηχανές άλεσης, 60 μηχανές διατρήσεων, 10 εξοπλισμός συγκόλλησης, 15 CNC με τη βάση μαχαιριών, 30 μηχανές σχεδίων καλωδίων, 10 μηχανές ανατίναξης άμμου και 6 γραμμές οξείδωσης για τα μικρά κομμάτια.

   Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Καλωσορίζουμε τους πελάτες μας για να βάλουμε τις προδιαγραφές ή το σχέδιο αργιλίου σας για την παραγωγή cOem στο τέλος μας. Ανάλυση η απαίτηση λεπτομέρειας και βασισμένος στο volumne για να σας αναφέρουμε μια λογική τιμή. Αποτελεσθείτε ποιότητα και η καλή υπηρεσία είναι η βασική αρχή μας. Φέρτε την αξία στους πελάτες μας είναι ο λόγος που είμαστε στην αγορά. Να ανυπομονήσει να συνεργαστεί με σας.

   

 • Ε & Α

  Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη είναι η πηγή της επιχειρηματικής ανάπτυξης!

   

  Το Trumony είναι μια νέα επιχείρηση που διαπερνιέται με τη δημιουργικότητα και ακολουθεί την επιχειρησιακή θεωρία «της επιστήμης και η τεχνολογία είναι η πρώτη παραγωγική δύναμη», με τους χρόνους της ανάπτυξης, έξοδα αυξήσεων Trumony στην έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο. Το κέντρο Ε&Α Trumony έχει ένα πλήρες σύνολο προηγμένου εργαστηριακού εξοπλισμού για το υλικό και το σύστημα ανταλλακτών θερμότητας, μπορεί να πραγματοποιήσει τη λεπτομερή και περιεκτική ανίχνευση της χημικής σύνθεσης, οι μηχανικές ιδιότητες, μεταλλογραφία, στρώμα επένδυσης, κρεμώντας αντίσταση, αντίσταση διάβρωσης και ούτω καθεξής, κατά συνέπεια βελτιώνουν την ανεξάρτητη δυνατότητα ανάπτυξης της επιχείρησης και η περιεκτική χρησιμοποίηση, επιταχύνει την εισαγωγή, την πέψη, την απορρόφηση και την καινοτομία της υψηλής και νέας τεχνολογίας.

  Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Αυτή τη στιγμή, διάφορα προϊόντα Trumony έχουν περάσει την επιστημονική και τεχνολογική αξιολόγηση επιτευγμάτων, και είναι τιμημένα ως επαρχιακά βασικά νέα προϊόντα Διάφορα προϊόντα έχουν λάβει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Averagely, υπάρχουν 5-8 δηλωμένα εθνικά προϊόντα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε Trumony κάθε χρόνο!

   

  Από το έτος 2017, συνεργαστήκαμε με τους πελάτες μας στον τομέα της νέας ψύξης μπαταριών ενεργειακών αυτοκινήτων, συνεργαζόμενος με τα πανεπιστήμια στην Κίνα και βασισμένη μόνοι μας ικανότητα Ε&Α, έχουμε κάναμε αρκετά πρόγραμμα για την ψύξη μπαταριών με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

   

  Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την πείρα μας για να κάνει περισσότερων για την προστασία του πλανήτη μας.

  Trumony Aluminum Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Trumony Aluminum Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tracy

Τηλ.:: +8613584862808

Φαξ: 86-512-62538616

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)